Niels Jerichau Clausen.jpeg

Niels Jerichau Clausen

Reflektor Consult ApS er ejet og drevet af mig, Niels Clausen. Jeg har erfaring med elektronik-udvikling, IOT-teknologier, opbygning af indlejrede systemer og komplette firmware løsninger. Med en PhD i teoretisk elektromagnetisme, har jeg også en solid erfaring med matematiske modeller for den fysiske verden.

Jeg er meget praktisk anlagt, og kan selv bygge det meste, hvad enten det handler om elektronik og lodning, akryl og laserskæring, eller træ og fræsning. Min styrke ligger i at kunne kombinere det tunge teoretiske med det helt lavpraktiske.

niels@reflektor.dk
(+45) 2223 1848

Karriere

2016 - nu
Selvstændig med virksomheden Reflektor Consult ApS.

2015 - 2016
Research Manager i emendo A/S. Fungerede dagligt som CTO, Hardware i Blackbird ApS.

2014 - 2015
Selvstændig med virksomheden Jerichau Consult.

Uddannelse

2011 - 2014
PhD fra DTU med forskning i elektromagnetiske metamaterialer.

2004 - 2011
Civilingeniør fra DTU med speciale i teoretisk elektromagnetisme.

Tidligere projekter

Industriel sky-baseret datalogger
Hos Blackbird.online udviklede jeg elektronik og firmware til 2 typer dataloggere som i dag sidder i industrien og monitorerer produktionsprocessor.

Testudstyr til medico industrien
Jeg udviklede en platform til en dansk medico virksomhed, som kan benyttes til målinger i deres udviklingsafdeling. Platformen er benyttet i to forskellige testopstillinger for virksomheden, som de benytter i deres udvikling af nye teknologier og projekter.

Trådløs oplading af elektriske køretøjer
Under et ophold i New Zealand var jeg med til at udvikle en prototype på en måtte til trådløs opladning af elektriske køretøjer. Jeg simulerede og optimerede designet at topologien, især med henblik på ferrits betydning for effektiviteten.